Saturday, September 20, 2008

With Love Ied @ May at 6:20 PM 0 comments Links to this post
Lama
1.0 Lama tak update blog
2.0 Lama tak masak sebab dah tak larat coz dah sarat....
3.0 Lama tak surf blog
4.0 Lama sangat tak ngadap internet sampai takde idea.........


Di kesempatan ini nak ucapkan pada semua Selamat Menyambut Syawal yang bakal tiba..... Maybe today last post before bersalin. Skrg ni dok mengira hari bila baby nak kuar. Dah malas nak pikir mende lain dah. Walaupun org kata lambat lagi tapi hati dah berdebar - debar. Takut ada. Tak sabar pun ada. Maklumle anak pertama. Cucu pertama for both families. Doakan kami yeks.....

Wednesday, September 10, 2008

With Love Ied @ May at 9:49 PM 0 comments Links to this post
Holiday Pics


That day I promised to upload our holiday photos right? It's not really a holiday. More likely menyelam sambil minum air. Abg ada job outside KL, so I followed him. Tanak tinggal KL sorg2....



Padang Besar. Shopping heaven for us. Even until today Abg dok ajak lagi pegi sana. Sanggup drive jauh2 tu....


Penang. First time naik trishaw.... Kat Melaka trishaw mahal, 45 ringgit for 45 minutes kalau tak silap. But in Penang, we are off to Nasi Kandar Line Clear for RM 7 only from Komtar. Even though we bought a map, but it's useless as the roads and buildings have changed so much!!! Kejap Georgetown masuk kiri, bila dah masuk kiri, tetiba signboard Georgetown terus lak... Mcm mana tu????


Komtar. Our landmark kalau sesat or cari jalan. Ibarat KLCC kat KL ni. huahuahua.....Then Muzium apa ntah.... Forgot the name already ma.... Korek hidung Stitch sampai lupa nama tempat tu. Also showing off my "healthy" 7 months pregnant body. I wonder if I could shed off the weight after this. I sure hope so...kuangkuangkuang..........


"Bersanding" kat kerusi Mummy. And Abg showing off his face skills...


Kat Setiu, Terengganu. The Room located at Setiu Rest House near the Hospital. Atas bukit gitu. Besar bilik dia. Best. The kid belong to Lei and Raha. Her name is Insyirah. Cute sgt2. Geram nak cubit2 je. Memula tu baik je. Lama2 tu x nampak mak dia je mula la dia menjerit. Malu sgt2 dgn Abg. Kalau Abg tgk dia, dia tundukkan kepala.... Malu la tu.... Pantai tu tak ingat la kat mana. Tapi dkt gak la dgn Setiu tu....

By the way, I cooked Mee Udang for Buka Puasa today. With the real aroma of Mee Udang... Selepas kecewa dgn Mee Udang kat Penang tu la.... Pic dlm hp... Takde kabel la pulak so x leh upload gambar Mee Udangku....

Tuesday, September 02, 2008

With Love Ied @ May at 3:44 PM 1 comments Links to this post
Ramadhan... Selamat Berpuasa


Selamat berpuasa semua. Selamat beribadah. Entry kali very2 short sebab tgh kemas rumah. Maklumla nak raya....
 

happy. dont hate me Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting