Friday, June 14, 2013

Komisyen Jobdirumah.com

With Love Ied @ May at 11:21 AM 0 comments Links to this post

Alhamdulillah. Saya dah dapat komisyen pertama dan kedua dari Jobdirumah.com la. Suka... Suka... Suka...

Yang pertama

Yang kedua
Yup. memang tak banyak. Tapi look at the bright side. Siapa yang nak bagi RM dengan buat kerja kat rumah kan? Exclude family members ok. So kalau korang nak juga income yang dijana hanya di rumah, buat kerja kat rumah, part time kat rumah, klik la link kat bawah dan baca sehabis dan sebaik mungkin. Ikut panduan yang diorang dah bagi tu. Jangan malas-malas ye





Sambil-sambil tu why not jenguk-jenguk kat sini juga ye

http://mamaedazz.blogspot.com/ 

kot-kot nak cari-cari info kesihatan dan suplemn yang sesuai untuk diri sendiri. Kalau tak sihat, macam mana nak kerja kan...kan..kan..
 

happy. dont hate me Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting