Friday, June 10, 2011

Sakit Yang Tak Pernah Serik

With Love Ied @ May at 3:05 PM 0 comments Links to this post
Sakit apa tuh? Sakit semasa melahirkan anak pada saya adalah sakit yang tak pernah kaum wanita ni serik. Teehee... Termasuklah saya. the 3rd one is on the way. Insyallah end of the year. 

ini bukan perut saya
 
Pengalaman the 3rd one ni ada sikit penat. Maklumlah dah ada dua hero dan heroin kecil kat rumah tu yang tengah super duper lasak. Panjat sana sini. Bungee jumping landing atas perut mama dia, sukan berkuda atas perut dan kalau boleh semua sukan mesti nak end up atas perut. Adoyai. Bertuah betul budak-budak ni. Anyways suami saya la yang paling happy bila saya bagitau saya berbadan dua lagi. Dia kata rezeki anak melimpah ruah. Yang ini memang saya tak dapat sangkal.

Morning sickness. Serious. Seriously teruk. Tu yang lama tak ngadap blog. Tak lalu. Tak lalu nak bermake up. Nak melawa. Nak dress up, Nak bercakap. Kalau boleh tak nak buat apa-apa. Tu yang suka sangat dengan lagu Bruno Mars sekarang ni.

Today I don't feel like doin anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like pincking up my phone
So leave a message a the tone
Cause today I don't feel like doing anything
Nothing at all

Memang hari-hari rasa nak baring je atas katil. Kalau boleh. Cubalah. Bila da ada dua orang askar kecil ni. hahaha....
 

happy. dont hate me Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting