Monday, February 04, 2013

Dulu Le Femme Kini EDAZZ

With Love Ied @ May at 6:54 AM 0 comments Links to this post
Kenapa ya?

Alasan saya RE-BRANDING. Tapi saya tetap sama ya. Dan dah ada online book shop

Kalau nak beli baju, pelbagai produk sunnah, kecantikkan dan sebagainya


Kalau nak beli buku


Happy shopping!

Friday, February 01, 2013

Nasi Lemak Royal

With Love Ied @ May at 12:43 AM 0 comments Links to this post
Yang ni yang terbaekkk punya. Kalah kudu dan lain-lain. Thank you hubby tapaukan nasi ni untuk wifey you yang asyik lapar dek karena memBF si kecil, Ameer.

Sapa org Kedah tak kenai nasi lemak royal ni memang saja ja noohh... Cek dengar2 citer, kedai ni dibawakan khas dari Kedah sebab YTM Sultan Kedah merangkap Agung kita sekarang ni memang favourite dia nasi depa ni. I couldn't agree more. Sebab sekali rasa memang ingat sampai la ni. Mujuq dia ada bukak kat kl ni. Serious i tell you. Beratur you nak amek makanan. I ni dah macam terkena "dadah" da lepas jamah sekali.

Kat kl ni depa buka kat Mentara Foodcourt Tmn Dagang Ampang. Makan ngadap swimming pool. Kelasss kau.

Tapi gambar i ambil ni, gambar nasi hubby i tapau utk supper. Makan kat rumah je pun. Jadi tak senonoh beno ghupenye. Dgn tshirt kain batik, takde la i nak posing dgn nasi tu kan

Tapi lepas makan, i mengantuk. Mata x blh nak buka. I sleep sleep first

 

happy. dont hate me Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting