Thursday, November 24, 2011

daddy's girl

With Love Ied @ May at 12:24 PM 0 comments Links to this post
cliche kan tajuk.
mostly tau yang i ada anak dara sorang.
oh. dia sekarang ni sangat manja dengan papa okay.
dalam kereta mau duduk depan sebelah papa.
pergi nursery mau aje didukung papa.
siap hulur tangan mintak tu..tu..tu.. katanya
kenapa i story mory pasal anak dara i ni pulak?



i tengah kemaruk nak gigit her lips.
comel tau.
especially bila dia buat muncung kecik dia tu.


p/s: i have to protect my tweets lately pasal i nak privacy talking about things around me. mostly untuk luahkan my sadness on something or to someone


Sunday, November 20, 2011

dumex dugro fruits & veg

With Love Ied @ May at 4:56 PM 1 comments Links to this post
my kids especially dak aryff memang tak makan sayur. kalau masuk sikit je pun sayur dalam mulut dia, muntah bagai nak rak. siap jolok mulut semata mata nak keluarkan sayur tersebut. so bila buka nuffnang tadi, i saw i dapat buffered earning untuk dumex dugro fruit & veg. I said o well why don't i just give it a try. 


so i klik 


hopefully sampai cepat dan i boleh try kat budak yang tak makan sayur ni.

u tak makan sayur pun mama sayang sangat kat awak!

some people just get lucky

With Love Ied @ May at 4:16 PM 0 comments Links to this post
and i know i'm not... sad

Thursday, November 17, 2011

MilkAdeal

With Love Ied @ May at 11:53 AM 0 comments Links to this post

RM22.90 instead of RM49.90 for Customized Printed T-shirt (1 pc) OR RM400 instead of RM998 for Bulk Purchase of 20 pcs at The Tshop, Ampang [UP TO 60% OFF]

Sunday, November 13, 2011

MilkAdeal

With Love Ied @ May at 12:24 PM 0 comments Links to this post

Friday, November 11, 2011

TRAGEDI 11.11.11

With Love Ied @ May at 10:44 PM 0 comments Links to this post
Dulu 10.10.10
Bas ekspress accicdent di Lebuhraya Plus berdekatan Simpang Ampat.
Ramai yang terkorban.
Tak ingat dah berapa orang.

Hari ni 11.11.11
Bas rombongan pelajar sekolah dalam perjalanan ke Kuala Lumpur dirempuh lori pasir di Lebuhraya Plus dekat Slim River
4 terbunuh.
5 cedera parah.

Dua-dua bas tersebut dalam perjalanan menuju ke Kuala Lumpur.
Kebetulan kan?
Al fatihah untuk mereka yang telah pergi.

Tu kisah lain.

Hari ni pun dalam hidup saya punya tragedi juga.
Pada tarikh 11.11.11 ni.
Pen drive aku.
Yang menyimpan segala mak nenek mangkuk ayun assignment.
Hilang. Tak nampak bayang dah.
13.11.2011 tarikh akhir untuk submit.
Dikala sayaa menulis catatan ni.
Saya juga sedang memulun menyiapkan semula assignment.
Backup file?
Ada. Tapi ada dalam 50% je.
Paper yang dah siap jadi tak siap.
Haru juga. 

NASIB BAIK MAMA MASAK GULAI KAMBING FAVOURITE SAYA
TERUBAT JUGA GUNDAH GULANA HATI INI

ada tak yang nk belanja lamb khabsah? ni pun ubat hati lara saya


Thursday, November 10, 2011

Pushing Your Limit

With Love Ied @ May at 10:06 AM 0 comments Links to this post
Sedang pulun siapkan assignment. 
1 dah siap. 
1 20% lagi nak siap. 
1 lagi tak start apa pun. 
Ahad ni due date. 
Arghhh... Tolong saya.

Arghh...tolong saya

 

happy. dont hate me Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting