Monday, May 25, 2009

Leverage

With Love Ied @ May at 1:02 AM 0 comments Links to this post
Korang tgk Leverage tak?
Aku baru tengok tadi.
Tgh2 tidokan Aryff tadi layan AXN Channel 701.
Boleh tahan gak citer tu.
Mau ku follow till end of the season nih.



Cerita pasal baby Aryff pulak



Siang tadi Aryff, Mama Aryff, Ma Nurul, Opah Ma dgn Tok Pa
Pegi jln2 kat Jusco Wangsa Maju
Tgh sale beb
Boleh tahan!!!!!
Tapi aku belikan Aryff sepasang je baju
Baju jarang2 yg memang aku nak beli utk dia dari dia belum lahir lagi
Akhirnye dapat jugak beli
Banyak memang banyak
Tapi tak tau nape x beli
Beli gak petang tadi

Pastu beli CD lullaby
Baby Songs Good Night
by Parents' Choice winner, Hap Palmer
Tak try pasang lagi
Tak tau lak lagu2 dia camne
Whether old time favourite ke
Ataupun new songs
It's okay
Aryff can learn

Aryff dah ngesot ke dpn
Tapi sket2 la
Dia akan ke depan bila dia nak something really bad
Memang dia akan berusaha la
Paling dia suka ASTRO Remote Control
Memang fav dia la remote tu
Bagi la remote lain pun
Dia nak yg tu gak

Okayla
Aryff dah jaga la
Daaaa.............

Monday, May 18, 2009

THE MOVIES vs ANAK WAYANG ASTRO

With Love Ied @ May at 7:32 PM 4 comments Links to this post
Artis2, stesen2 TV kat Malaysia ni selalu laung2kan isu HAKCIPTA kannn???? Ini ada 1 contoh

Mesti korang pernah tengok iklan / lambang / logo ni kat ASTRO kann???




Lebih kurang x dengan lambang / logo ni???




The Movies ni PC game.
Disebabkan aku ni memang suka main game ni dari sebelum kawin sampai la dah beranak,
bila keluar kat ASTRO iklan realiti show terbaru ASTRO which akan ditayangkan bulan Jun ni,
memang laaaaaaaaaaaa aku notice sangat2 persamaan logo/lambang diorang tuh!!!!!!!!!
Aku start main game ni dari tahun 2004/2005 tuh.....
Mestila boleh nampak persamaan logo ANAK WAYANG nih!!!!

Logo ANAK WAYANG tu pun ada background biru
Lps tu tambah2 & ubah2 sket star dgn font
Takkan diorg nak wat sejibik sama kan
Walaupun telah diubah2
Masih lagi ada persamaan kan???



Thursday, May 14, 2009

Mangkuk Tingkat

With Love Ied @ May at 12:32 PM 0 comments Links to this post
Apa pasal la masa aku beranak dulu x de pakej ni??
kan senang
Tak yah la susahkan bonda tercinta
Dah la dua2 bonda bekerja
Nak masak lagi untuk org tgh berpantang
Untuk org yg x berpantang lagi

blogger-emoticon.blogspot.com







Tengok la menu dia
Tak berpantang pun leh terliur




Credit to GG
 

happy. dont hate me Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting