Monday, December 31, 2012

Merangsang Anak Suka Belajar Quran dan Tajwid

With Love Ied @ May at 7:30 AM 0 comments Links to this post
 

Untuk sepanjang cuti persekolah dan aktiviti sepanjang tahun, antara pengisian yang perlu adalah meneruskan pembelajaran dan ulangkaji quran dan tajwid. Sebelum saya berkongsi 5 pandangan testimoni, saya sarankan dahulu e-iqra set interaktif untuk belajar quran dan tajwid. Masih lagi memerlukan guru mengaji sebagai rujukan utaman.

E-iqra ini sangat sesuai untuk ulangkaji, pengukuhan, sesi latihan, dan juga sesuai ibu bapa sibuk. Berbanding memberi pemainan atau 'video game' psp dan seangkatan, ini satu lagi pembelajaran interaktif yang sesuai di mana sahaja.


 9 sebab perlu dapatkan E-iqra'

1. Satu sistem pembelajaran interaktif yang diterbirkan DBP, hasil usaha gigih 7 ulama terkemukan Malaysia.
2. Menggabungkan sistem pembelajaran iqra dan tajwid yang dipersembahkan dalam bentuk animasi penuh warna warni dan permainan yang amat menyeronokkan.
3. Mulai hari ini, tiada sebab lagi kenapa anak kita tidak boleh belajar dan memahami al-quran.
4. Kaedah mudah belajar al-quran yang terkini. Karya asli pertama di Malaysia.
5. Diiktiraf dan diluluskan oleh Lembaga Pengawalan Perlesenan Percetakan Al-Quran, Kementerian Keselamatan Dalam Negeri.
6. Pakej ini mengandungik tiga buah buku, tiga CD interaktif dan sekeping penanda buku infotajwid.
7. Menepati kehendak kokurikulum Pendidikan Islam Kementerian Pelajaran Malaysia.
8. Harga pakej pengenalan RM120 akan berakhir 31 Disember 2012. Harga baru mulai 2013 adalah RM210, dapatkan segera daripada kami pengedar esklusif online. 

9. Belajar quran dan tajwid, terbitan DBP, kami pengedar eksklusif online. RM120, pos percuma, sesuai untuk kanak-kanak, dewasa dan warga emas.
 

Thursday, December 20, 2012

Le Femme Gedung Serbanika Online

With Love Ied @ May at 8:30 PM 0 comments Links to this post

Saya ada buka satu kedai online. Le Femme Gedung Serbanika Online. Jemputla tengok-tengok, beli-beli, shopping-shopping. Dan jangan lupa like FB Page nya sekali kat

 www.facebook.com/LeFemmeGedungOnline

Kat website baru upload buku-buku je dulu. Produk lain banyak kat FB. Manjakani Mekah tu pun boleh order kat Gedung Le Femme.

Dah 42 Hari

With Love Ied @ May at 2:05 PM 0 comments Links to this post
Cuba teka sape yang dah keluar tengok dunia? Alhamdulillah. 08.11.2012


Cuba teka sape yang dah bulat hari ni? Alhamdulillah 20.12.2012



 

happy. dont hate me Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting