Friday, April 09, 2010

pekena nasi ganja????

With Love Ied @ May at 9:53 PM 0 comments Links to this post
kami skrg berada di ipoh. nak merisik bunga di grik esok untuk kumbang dalam keluarga kami. alang2 da sampai ipoh, kami jalan-jalan cari makan. kat ipoh ada kedai jual nasi ganja. pusing punya pusing, jumpa la kedai yang dimaksudkan. tapi bukan letak ganja dalam nasi tau. dia ala-ala nasi kandar. sesapa yg familiar tempat2 kat ipoh sure tau punye lah. alangkan kami dari kl pun tau.

kalau nak pekena mee kicap, kami pegi kat area super kinta. tapi super kinta da tutup da. kedai tu dekat dengan pasar kat pekan ipoh ni. nak letak gamba, malas. layankan aje gamba saya dgn akma masa wedding kat kluang ni je la


 

happy. dont hate me Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting