Wednesday, December 21, 2011

30.12.2011

With Love Ied @ May at 4:06 PM 1 comments Links to this post
takde niat pun nak menarik simpati orang. cuma saya perlukan tempat dan ruang untuk meluahkan saja. saya baru pulang dari klinik. UPT saya positif. tapi saya masih lagi bleeding. tadi buat scan. kantung ada. looks like it's one and a half month tapi ikut LMS saya yang saya beritahu dah 9 minggu. Doktor cakap, kita buat scan lagi sekali pada 30.12.2011 to see sama ada janin berkembang ataupun tidak. Sepatutnya ada dot dot dalam kantung itu tapi ikut scan dot dot tu tak ada. atau mungkin juga masih lagi tak nampak. hopefully LMS yang awak bagi tu tak tepat. 
Ya allah. Andai ini bahagianku. Aku redha.
 

happy. dont hate me Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting