Friday, January 23, 2009

Bila Papa Mengelik

With Love Ied @ May at 8:56 PM 4 comments Links to this post


Hahaha... Betul ke tajuk tuh? Ni xtvt Papa bila pegang kameranye. Modelnya mestila Aryff. Mama dia sket2 je la. Pandai jugak si Aryff ni posing dpn kamera.


Kalau korg berminat nak amek gambar2 mcm ni, tak kesah la potraiture ke, babies ke, family picture ke, blh la contact me or Adry Aziz himself. I'm sure he'll gives you great discounts for this package. Promote sket ye Papa blogger-emoticon.blogspot.com
Oh ye...for those yg bg award masa ied dlm pantang, sssoooorrryyy sgt2. Nak kena cari balik kat post korg and chat zone kita. Mudah2an ada kerajinan blogger-emoticon.blogspot.com Yg baru bagi tu, akan ku usahakan secpt mungkin blogger-emoticon.blogspot.com

Thursday, January 22, 2009

Toybox

With Love Ied @ May at 9:08 PM 3 comments Links to this post
Baru belajar buat toybox dgn
Comel kan?blogger-emoticon.blogspot.com Lepas ni sesape nak exchange link, blh la leave a msg / comment. Akan ku update toybox ku ini....yeyyy!



Friday, January 16, 2009

2 months!

With Love Ied @ May at 1:29 PM 1 comments Links to this post

Aryff dah 2 bulan!!! Semalam pegi klinik utk injection, balik tu dia demam lak. Tapi dia strong boy. Kejap je dia demam. Pas bagi dia ubat demam trus ok. Berat dia dah 5.556kg.... Aku pun dah x larat nak dukung dia lama2. Dia dah pandai sembang. Kemain beria kalau dia tgh nak menyembang. Tgh menyusu pun dia boleh lepaskan just nak menyembang. Sembang siap leh gelak2. Comel la mamat ni!


Aryff tido lasak. Bangun tido, bantal ntah ke mana, posisi dia ntah ke mana. Kadang2 tidokan dia dalam rocking chair yang papa dia belikan. Alhamdulillah, Aryff kurang meragam kecuali kalau dia betul2 tak selesa. Kalau kita tak layan dia, tau2 je dia dah tido. Dia dah pandai hisap jari. Sampai basah tangan ngan pipi diaHeart
 

happy. dont hate me Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting