Sunday, October 30, 2011

Eh. Entry Melekat La

With Love Ied @ May at 11:23 AM 0 comments Links to this post
For new entry. do scroll down ye

Eh. Mari lah kita ramai-ramai meriahkan page I ni. Nak order boleh. Nak share pengalaman menggunakan Serbuk Manjakani Mekah / Aleppo 100% Tulen ni boleh, nak jadi distributor @ agen pun boleh. Kalau uols pilih untuk jadi agen, I akan listkan dalam page tu sekali tau. So grab this chance untuk buat extra income. Modal serendah RM 300 je. Uols boleh dapat 15 botol Serbuk Manjakani Mekah / Aleppo 100% Tulen! Ada dalam bentuk kapsul dan serbuk. Boleh campur-campur tau.

Nak petua? Ni ada satu dan ini lagi satu.



Eh. Jangan lupa LIKE tau. Kat widget kat tepi tu pun ada juga boleh LIKE

Thursday, October 20, 2011

Episode Hati Panas 2

With Love Ied @ May at 9:34 AM 0 comments Links to this post
"sebab tu lah nabi tak galakkan umatnya mkn gaji sbb kita akan menjadi hamba suruhan.. so kenalah cari peluang perniagaan.."

Ada orang tulis dam FB. 
Saya SETUJU sangat! 
Friendly reminder untuk mereka.

Tuesday, October 04, 2011

Episod Hati Panas

With Love Ied @ May at 4:15 PM 1 comments Links to this post
Gua diam tak bermakna gua tak bahagia
Ingat ye.

Sekian.
 

happy. dont hate me Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting