Friday, January 23, 2009

Bila Papa Mengelik

With Love Ied @ May at 8:56 PM


Hahaha... Betul ke tajuk tuh? Ni xtvt Papa bila pegang kameranye. Modelnya mestila Aryff. Mama dia sket2 je la. Pandai jugak si Aryff ni posing dpn kamera.


Kalau korg berminat nak amek gambar2 mcm ni, tak kesah la potraiture ke, babies ke, family picture ke, blh la contact me or Adry Aziz himself. I'm sure he'll gives you great discounts for this package. Promote sket ye Papa blogger-emoticon.blogspot.com
Oh ye...for those yg bg award masa ied dlm pantang, sssoooorrryyy sgt2. Nak kena cari balik kat post korg and chat zone kita. Mudah2an ada kerajinan blogger-emoticon.blogspot.com Yg baru bagi tu, akan ku usahakan secpt mungkin blogger-emoticon.blogspot.com

4 comments:

reena said...

wah bape hinggit tuh packagenye...hehe

Idayu said...

tomeynye dier..:)

MaSLiNa a.k.a. GG said...

Ieda.. ingat tak masa kecik dulu penah ada lagu.. bulat kecil, bulat kecil.. bulatnya besar.. sayang papa, sayang mama, selamat pagi.. (ala.. lagu yg bile lukis blh buat rupa bear tu?? ingat tak?? ke ko tatau?) bile aku tgk rupa aryff je aku tiba2 rasa nak nyanyi lagu tu.. ngehh.. ngehh.. bulat n comey.. keep on bfeeding him ok!! chaiyok!!!

Ied @ May said...

gg...aku tau lagu tu...skrg anak aku dah kurus sket. dia tgh kecikkan badan dia kot. sebab nak aktif kot.

 

happy. dont hate me Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting