Saturday, January 02, 2010

From Malacca With Love

With Love Ied @ May at 7:11 PM
Sekarang ni all of us in a hotel room somewhere in Malacca. Our first holiday for 2010. Last minute decision. Takde plan2 punye okeh... Lepas last delivery tshirt Karnival Gegar Generasiku kat Dataran Merdeka pagi tadi, terus shoot off ke Melaka.

Sekarang cik abang dgn Aryff ku sedang lena diulit mimpi. So ada masa nak update blog yang dah berkurun tak update. After this kami plan nak pegi Night Zoo. Ada lagi ke? Hopefully ada lagi la. Takpun enjoy ikan bakar anywhere in Malacca ke???? Sound delicious. Kalau Abang larat nak drive la ye...

Few days before New Year and Awal Muharram, Nenda ku telah pulang ke rahmahtullah. rasa terkilan juga tak sempat nak pegi tengok walaupun dah takde. Bukan kami sengaja. Tapi terlalu banyak halangan sampai kami tak sampai2 ke sana.

Semoga rohnya dicucuri rahmat. Alfatihah...

Wokey la... Dua2 hero kesayangan dah bangun. It's the time to get ready bebeh... Till next time...

3 comments:

L@n@ said...

wah.. syioknyer.. still holiday lgik..kalo l@n@ gi melaka harus ikan bakar singgah.. sedappp..

al-fatihah tuk nenda.. aminn

shanz said...

huhu melaka mmg best jalan2. nest nak jalan2 ke mana plak?

Ied @ May said...

lana

holiday before meletop

shan

kalo sales kat ampang point meletop, kitorg nak gi perhentian bwk baby 2 org. kalo tak, cherating je ke???

 

happy. dont hate me Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting