Monday, May 03, 2010

supplement apa yg saya makan?

With Love Ied @ May at 10:12 AM
jawapannya adalah Permata Suri. Kalau dulu memang saya tak amek makanan tambahan mcm ni. Tapi sejak sebulan yg lepas, mak saya belikan saya Permata Suri ni. Dia kata elok. Sebab saya baru lepas bersalin, so saya perlukan supplement untuk badan saya. Nak2 ada 2 org anak kecik. Dengan si abang tgh membesar dgn lasaknya. Memang saya perlukan supplement to stay alert all the time. Talking about how to be supermom.

Bila org dah belikan, makan je la. Barang free. Surprisingly memang bagus sangat2 produk ni. I really can feel the difference. Even husband saya pun notice. Saya kurang rasa letih dan mengantuk kat pejabat. Lebih segar. Dalaman lagi la segar. So start dari barang free, saya dah mula beli sendiri. Beli dari mak saya. Ni ada sedikit info pasal Permata Suri ni

 - Menegang dan mengecutkan otot di bahagian faraj, perut dan payu dara
 - Mengeratkan hubungan kelamin
 - Mengurangkan masalah keputihan, kegatalan dan bau yang tidak diingini
 - Meningkatkan keinginan terhadap aktiviti seksual pada kaum wanita yang telah berkahwin
 - Mengatasi masalah bau badan
 - Pembuangan toksin dan angin kotor tubuh
 - Melancarkan kitaran haid dan mengurangkan masalah yang berkaitan dengan haid seperti PMS dan senggugut.
 - Membantu dalam proses penyembuhan luka
 - Meningkatkan sistem imun untuk mengelakkan jangkitan
 - Melancarkan peredaran darah
 - Penbentukan bentuk badan yang sempurna
 - Meningkatkan kecerdasan dan kecergasan

KANDUNGAN

* Manjakani,Kurma,Daun Sireh,Jintan Hitam,Halban, Jarum Emas, Madu, Kacip Fatimah, Akar Serapat

* Permata Suri sesuai untuk wanita berumahtangga atau yang masih bujang

* Untuk 3 hari pertama, minum 4 kali sehari, 2 sudu besar setiap kali. Hari berikutnyer ambil 2 kali sehari 2 sudu besar setiap kali

* Untuk kesan lebih ketara elakkan hubungan kelamin pada 3 hari pertama pengambilan

Kalau ada yang berminat nak cuba Permata Suri ni, boleh email saya eda910@hotmail.com saya jual RM 45 satu. Kos penghantaran RM 5. So total RM 50 including shipping la.

Nasihat saya pada wanita2, carila supplement yang sesuai. Saya dah cuba macam2 supplement. At last saya jumpa satu yang betul2 sesuai dgn saya. Kandungannya pulak ada jintan hitam yang bagus untuk menambah penghasilan susu badan bagi ibu-ibu yang menyusukan anak. Selain tu saya dapat tolong mak saya tambah income. Nak jadi anak yang baik la katakan...

5 comments:

Ena said...

Salam..

Mcm best jer Permata Suri tu.. hehe.. rase macam nak cube juga la.. sy ni lepas balik keje.. selalu letih dah.. selalu suje terlelap sementara nak tunggu maghrib.. kat mane boleh dpt ye?

Ied @ May said...

ena

saya jual permata suri ni. ena just email nama, alamat, no telefon dan kuantiti kat eda910@hotmail.com. nanti saya akan bgtau jumlah yg perlu dibayar. once da buat payment, saya akan pos kpd ena.

seriously mmg bagus produk ni. saya lps kerja kdg2 balik umak / mertua, pastu nak sediakan brg2 anak utk esoknya. lps tu nak siapkan anak utk tido. pastu nak siapkan brg2 utk diri sendiri n suami lg. penat. tp alhamdulillah sejak saya istiqamah mkn produk ni, boleh lagi manage life mcm ni setiap hari

Ena said...

Nanti dah ready nak order ena dtg sini order ye!.. hehe.. InsyaAllah.. :)

ayu said...

salam perkenalan dari ayu..
ayu nak tanya sikit boleh tak..
led @ may mmg ambil supplemen ni kan..so, mmg ok ke dari segi pengeluaran susu..sbb nya ada kandungan kacip fatimah kan..

Ied @ May said...

eh..
ayu
tak perasan ada coment kat sini

ok la
takde masalah
sebab ada jintan hitam, kurma dan madu
so far ok.
blh dpt 8-10 oz sekali perah.
dan anak pun x "panas" org kata

saya penah minum cocoa collagen power plus
panas
anak berak2
abes melecet bontot
stop yg tu
terus sambung dgn ni

 

happy. dont hate me Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting