Thursday, November 06, 2008

Perfect Space

With Love Ied @ May at 10:14 AM
Bebeh... xmo kuar ke dr peyoot Mama ni???? Musykil Mama
:girl_10:
Asal pegi check up je, doktor mesti ckp kat Mama lagi 2-3 hari U bersalin la nanti. Tapi lps 2-3 hari xde pun tanda2. Jumaat ni bebeh kuar la yekss
Heart
Xmo ke??? Jumaat tu. Penghulu segala hari. Mama was born on Friday too lorrrr... Peyooot Mama dah ke bwh sgt dah ni....Org tua2 kata tak lama lagi kuar le tu....Tapi tak kuar2 pun... Dari sebelum raya lagi tu org dok ckp camtu....
:err:
Kaki Mama dah bengkak truk. Sampai ke betis2 bengkaknye. Hari2 pakai kerusi massage kedai sebelah tu. Selamba je pakai free2 ni....ngehngehngeh... Org preggy akak tu tu baek sket.... Skrg Mama kene tido duduk tau. Susah gile nak baring2 nih. Rasa nak cabut je segala bhgn yg sakit2 nih. Mengiring pun sakit tau.
:sleep:
Tapi hati kena tabah gaks la sebab Mama dah ngantuk sgt. Tido je la camne pun caranye. Alhamdulillah, Mama boleh tahan lagi sakit tu....
:err:
Bebeh Mama ni baek sgt2 kot.... X susahkan Mama kan.....Sebab syg kat Mama yek tu yang x bagi Mama sakit byk2. Btol x??? Siap Mama boleh jalan2 pegi kedai kamera sume. Hari tu kita pegi Nelayan kan. Papa belanja. Sebab bebeh nak makan Udang. Berkilo2 udang Mama sebat. Malu Mama... Nanti bebeh kuar mudah2an bebeh pun sihat yerrr... Kita dok spital sehari je tau... Xmo dok lama2...Mama dah serik. Dulu sblm preggie Mama kena tahan wad 2 minggu tau! Sakit jiwa rasenye dok spital lama2 ni. Rimas... Tapi lps kuar, Mama dapat gud news lak. I'm having u in my life....soon...

Shopping2 ni Mama dah malas dah. Ni lupe lak Mama nak beli car seat utk bebeh ni. Takpe Papa kan ada. Nanti u'r father belikan k?

Mintak2 la senang Mama bersalinkan bebeh nanti. Hari2 tau Mama panjat tangga sampai tingkat 3. Terpaksa sebab rumah kat tingkat 3. Atas sekali tuhhh... Tu blom xtvt jalan ke sana ke mari... Walaupun excercise bagi nak rak, makan pun bagai nak rak. Mama lapar la bebeh. Mama nak wat air Milo jap....

Elyn, menjawab persoalan U that day....

i nk tye la bfeed mummy leh mnmke bende ni??? dulu b4 married mmg i consume HL ni... hasil nyer mmg bgs!! so i tot nk amik blk coz nk ilangkan sparepart ni ekekke


U boleh consume HL even when u tgh BF. Sebab HL boleh juga banyakkan susu utk BF mommies. Okay. Portion utk BF mommies mcm ni, 3 scoops of Formula 1 with 2 scoops of Formula 3. For teamix, do take half of the small scoop first. Kalo rasa was2 or mcm tak sesuai kat baby, U can skip the teamix utk sementara waktu. Nanti bila you beli, your HL coach akan ajar you mcm mana nak consume for BF mommies. I pun blh ajarkan....

3 comments:

Elyn said...

may kalo u blom kuarkan bebeh lai plz email me price for set HL. fozalin@yahoo.com

tq...

Na said...

udah deliver ke nih?
congrates in advance ^-^

Ied @ May said...

blom deliver lagi la. dh o/due dh ni. bby xmo tgk dunia lagi. geram je rasa bile a fren of mine yg suppose due dia tomorrow dh deliver today....

td check up baru buka 1 cm... doktor soh balik dulu. if ada bleeding or air pecah baru dtg balik....

frustnyeeeee.....

p/s: elyn nnt check email

 

happy. dont hate me Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting