Friday, October 31, 2008

Clueless

With Love Ied @ May at 3:15 PM
Bowinknye... Tak tau apa nak wat and dont know how to start my day. Bebeh dlm peyooot takmo kuar lagi nih. Telefon berdering. Malas lak nak angkat.
:girl_3:
Today is Friday. Abg takde pegi shoot org nikah kat Keramat. Esok pun sama. Lusa dia pegi Sungkai lak. Rasa mcm nak pegi Carrefour tapi xde transport. My sis tgh praktikal. Shift plak tu. Kalau tak blh ajak dia pegi
:girl_8:
Ptg nnt Abg balik kot. Tapi sama je. Mesti dia penat. Malam nnt pengantin tu nak wat Malam Berinai lak. Bebeh cepatla kuar!!!!!!
:girl_11:
boleh geng ngan Mama. Geng ke? Ikut scan the baby yet to be born ni is a BOY.... Yes, we're having a BOY, Insyallah. Patutla aktif semacam.

Last two days pegi rumah one of BP's fotografer. Pegi rumah Lei. Jumpa anak dia Insyirah. Cutie pie Insyirah tu. Something miracle happened. Insyirah usap my tummy and then kissed my tummy. It's like dia bersembang dgn bebeh dlm peyoott lps tu dia kiss lagi peyoout. Agaknye dia dah sleepy. She says goonite to my tummy and she gave my tummy one last kissed. I handed her milk she took it and went to sleep. Before that her mum bagi susu dia tanak tau! So cute. Rugila Abg tak capture moment tu
:girl_13:
kata fotografer berkaliber...hehehe...ke fotografer yang berkakilebar jer
:girl_10:
To Abg, org ada permintaan ni. Org nak Sony Alpha A300 or A350 boleh tak?????
:kiss:
Org nak amek gambar bebeh kita byk2. Mana tau kot2 org boleh make money oso with that camera...kuikuikui...
:bye:
Pastu org nak beli Herbalife Starter Pack la. Org dah berazam nak turunkan berat org ke 50kg right after delivery....huahuahua....
Sick
Which by the way I forgot to inform you guys, girls, mommies and all readers, I'm officially an Independent Herbalife Distributer okay... My model, which is my brother, shed 10kg off his weight with Herbalife! Thanks to me and the Coach!
:pompom:
YeeHaaa!!!!!!!!! So if you're interested or if you have any questions regarding Herbalife, feel free to leave a comment. Ciao!

4 comments:

Munirah Abd said...

wahhh sooo sweet Insyirah tu...

hikss...besnya minta hubby belikan dslr..hehehe..betul2x boleh amik pic baby byk2x...hehehhe

Elyn said...

hi may... wah udah 39 weeks lum kuar gak bebeh u??? sonok kot die duk lam ur tummy... aman damai hiks...

btw kalo dh jd mama nnt, compact camera je sng nk handle.... coz i pun skang x terusik pun slr i tu... senang lai pakai kecik2.....

owh u jual HL ek? i nk tye la bfeed mummy leh mnmke bende ni??? dulu b4 married mmg i consume HL ni... hasil nyer mmg bgs!! so i tot nk amik blk coz nk ilangkan sparepart ni ekekke

sya said...

dah 39 wks? mesti rasa boring n tak sabar2 tunggu baby kuar kan? :) sediakan camera dalam bag untuk di bawa ke hospital jugak.. takut excited sangat dapat baby nanti, lupa pulak snap... :)

reena said...

looo...blom kuar lgk bb dia...takpela...kite pon o/due 3 hari jugak aritu. janji baby sihat yek yang....

pasal l/out tuh, aku tak ingat la masuk w/site mana...aku cuma buat serching kat yahoo jek. aku taip template for blogspot.pastu dia kuar macam-macam....then aku pilihla....

 

happy. dont hate me Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting