Monday, December 15, 2008

14 Dec! 1st Anniversary!!!!

With Love Ied @ May at 4:20 PM


14 Dec 2008. Genap setahun tarikh perkahwinan kami. yeyyy!!!! Tapi dah 8 tahun la kami kenal each other. Lama woooo....Kalo kenal terus kawen dah 8 agaknye anak. hehehe.... Tak pegi celebrate sebab masih dalam pantang. Baru hari ke-30. Hadiahnye dah dapat sebulan awal. Jeng...jeng...jeng... Sebulan before anniversary dah dapat "budak kecik" ni haaa... Tomei...tomei Mama ni haaa.... Memang PRICELESS la hadiah anniversary tahun ni......


Ni la "hadiahnye" Hari ni 15 Dec birthday Aryff yang ke sebulan. Happy 1 month Aryff!!!

* Picture credit to fendinadia. Our wedding photographer. Semoga korg dikurniakan cahaya mata secpt mungkin.

Ciao!






3 comments:

AiKHaL KHaiRa said...

camat cebulan Aryff...cepat2 r blh bjalan... kasi buli ma n pa kamu tu... ahaks

Semoga Membesar Menjadi Anak yang Soleh dan Berjaya....

whitetulip said...

tahniah may...anak itu adalah anugerah dari Tuhan yang tak ternilai...jaga kesihatan, ibu n bby ya....

sya said...

wah, happy anniversary! dekat2 je anniversary kita lah...
btw, u hv been tagged! jenguk2 lah blog kita ye.. :P

 

happy. dont hate me Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting