Friday, December 26, 2008

Sorry Sya

With Love Ied @ May at 7:50 PM
Sya... Sorry bangat lambat jawab tag. Busy dgn Aryff la lately...

Link to your tagger and post these rules on your blog:
Share 7 facts about yourself on your blog, some random some weird.
Tag 7 people at the end of your post.
Leave your names as well as links on their blogs let them know that they’re tagged by leaving a comment on their blog.

Shoes

I love shoesssss.... Memang hantu kasut. Tapi sekarang dah kurang membeli kasut2 ni. Maklum la dah jadi suri rumah sepenuh masa. Zaman kerja-kerja dulu memang suka membeli kasut kat Vincci, Nose (kira tu brand faveret la). Skrg nak beli kasut hasben suruh pakai dulu kasut yang beli dolu2. Sebab ada kasut yg gue beli x pakai2. Contohnye kasut Timberland dgn Guess yang dia belikan sebelum kawen dulu....huhuhuuu.... Tapi ada 1 brand yang aku teringin sgt nak beli, Nine West. Aku bukannye into brand sgt tapi kadang2 tu TERINGIN je....

Korek

Skrg ni dok mengorek hidung Aryff. Semalam bawak Aryff pegi klinik sebab hidung dia tersumbat. Ingatkan kena selsema. Balik tu titiskan ubat dlm lubang hidung dia pastu bagi sket ubat selsema. Masa tengah BF tgk2 ada taik idung besar dlm idung dia. Me and my sis pun apa lagi, pintal tisu, try korek la. Sekali kuar taik tu trus hilang tersumbat tu. Pergghh...lega rasanye bila Aryff not exactly kena selsema.

Fruits

Xde specific fruits la yg jd faveret aku. Kadang2 suka mkn pisang, kadang2 suka mkn kiwi. Tgk keadaan tekak kot. Terasa nak oriental, mkn la buah-buahan tempatan. Terasa nak western, cari la buah-buahan import.

Colors

Blue. My husband & I love Blue. Kira tu our core color la. Coppp... ejaan yg mana satu yg betul? Colors or Colours?

License

Lesen kete ada la nohhh.... And lesen "buat" anak pun dah ada....


:err:

Perfume

Suka perfume Vera Wang dgn Britney Spears. Tapi yang belinye perfume lain lak. Suka gak Dewberry by Bodyshop. Dari zaman sekolah tau pakai...

Hobbies

Sekarang dah takde specific hobbies. Kalau dulu suka travelling. Backpack holidays dgn Abg. Skrg dah ada anak kena plan holidays. Oppss...adala hobi baru. hobi baru I ialah bercanda ria dgn Aryff Azhad dan Papa dia.......

Tag 7 persons?

Sesapa interested? Sila la.......

1 comments:

sya said...

ida.. tak pe lah.. tag tu pun suka2 je..
ida, baby selsema.. kena belajar sedut hidung baby lah.. heheheheheh

 

happy. dont hate me Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting