Friday, February 13, 2009

Kenapa?

With Love Ied @ May at 2:57 PM
Kenapa blog ku tak hapdet2 dah ni?
Kenapa gigi aku ni sakit sgt?
Kenapa tuan kecik nanges kat luar tuh?
Kenapa tuan besar tak pujuk tuan kecik kat luar tuh?

Alamak kene stop la sebelum tuan kecik nanges-nanges... blogger-emoticon.blogspot.com

Sambung balik....

Tadi tuan kecik nanges-nanges. Skrg dah ok. Tuan kecik tgh tido :sleep: Tuan besar pun join skali tuhhh FootInMouth

Semalam kami pegi makan-makan kat William Kelana Jaya. Tempat dia stuffy sket but the food was nice ThumbsUp Menu dia mak aiihhh... sesape yg x penah pegi lagi mesti x caye....

Kitorg makan Nasi Goreng Sotong Seafood Petai. Sepinggan makan 2 org! Actually boleh makan untuk 4 org tapi me and tuan besar memang tengah lapar, so pepaham je la. Cuba korang bayangkan besar mana potion dia kalo sepinggan boleh makan 4 org!!!! :girl_10: Air pulak tuan besar order Ribena Laici dengan Milo Ice Blended. Saiz besar! Kawan tuan besar, Fifi order Nasi Goreng Ayam Dua Jenis Tauhu Goreng. Pastu Lei dangan Raha lak order Nasi Goreng Seafood Ikan Masin Nenas, Spaghetti Seafood, Wedges, Mashed Potato dgn Coleslaw. Nina lak order Cheezy Meatballs with pasta dgn air Ice Blended Peach with Lychee. Buah Peach seketul-seketul tu letak dalam gelas. Bukan Peach dlm tin tu tau Grin Potion dia dah la besar-besar. Kitorg sume berjaya habeskan makanan kitorg except for Fifi. Dia terpakse tapau makanan dia sebab dah kenyang separuh pengsan. Tapau siap gune 2 bekas tuu..

Sesape yang penah datang sini mesti tau korang boleh order ape saje yang terlintas dkt kepale and otak korang kan? :girl_4: Sesape yang tak penah pegi tu korang patut cube la... Korang order saje apa saje makanan yang korang rasa tekak korang nak makan. Sebab kedai ni takde menu :dizzy: Korang boleh order sampai kepala korang pusing-pusing. Sampai korang pun tak tau apa yang korang tengah makan. Lepas tu jangan pulak buat-buat terkejut bila dengar harga makanan korang blogger-emoticon.blogspot.com Total ape yang kitorg makan dan telan dan kini dah pun kuar balik, RM 159.00. Korang rase berbaloi tak? blogger-emoticon.blogspot.com

3 comments:

AiKHaL KHaiRa said...

aku pn tgh sakit gg..nape eh?(padahal tau dh sure berlubang) ngeh..ngeh..ngeh..

g mkn2 x ajak aku..hampeh tol.. sbb tu tuan kecik nangis tau.. mak cik tuan kecik majuk dh ni

Idayu said...

waa..mkn best nye.

sakit gigi kurang kalsium kot.BF tuan kecik ke?

MaSLiNa a.k.a. GG said...

Aku pun suka makan kat William Kelana Jaya tu.. dah try nasi goreng ketam special tak?? so yummmmmy.. dish nya mmg byk.. blh mkn utk 2-3 org sepinggan.. harga pun berbaloi.. terasa pulak nak mkn kat sana mlm nih.. hehehe

 

happy. dont hate me Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting