Thursday, March 19, 2009

Kenangan Lalu Mengusik Jiwa

With Love Ied @ May at 11:11 AM
Lately tajuk post ala-ala tajuk lagu lak. Ekceli kitorg tgh mengimbau kenangan zaman belajar kat uni dulu kat blog Ros. Macam-macam peristiwa tak diingini dan tak disengajakan berlaku. Masa ni gak la mcm2 nicknames yang kitorg create. Betul tak Ros???? Abes chatbox Ros penuh dgn kwn2 lama mengechat [pandainye bahasa aku].

Yang boringnye pc ni baru lepas kena format. Semua ni gara2 virus My Heart bodo tu. Bahaya wooo virus tu. Dia masuk kat sume active directory. Korg cucuk pen drive ke, ext hard disk ke, korg buka folder kat mana2 ke, sume dia masuk. Solution nye, korg kena ada updated antivirus. AVG tak jalan wooo... Tuan besar format pc pastu install Kapersky. Baru boleh. Kapersky lak nak instal kena buang sume folder2 antivirus yg lama2. Hidden folders, hidden files ke ape ke benda. Manyak susah la ini macam...

Abes sume ikon2 ku yang kiut-miut tu ilang. Nak install balik dah lupe lak mcm mana. Byk software kena cari balik. Ngok ngek btol la. Kepada kwn2 ku yang baik hati, blh la kiranye bagi link nak install balik ikon2, emoticon2 yang comel2 belaka itu kepadaku. Korang memang comel kalo korg bagi....

3 comments:

OrLaNd said...

Nice Blog
I enjoy this blog

Pls visit my blog at:
http://dalvindoorlando.blogspot.com

Best Regard,
OrLaNd
@@@ INDONESIA @@@

AiKHaL KHaiRa said...

he3.. ko ni kan tu rahsia..anyway dh update kt blog aku.cume nk mntak permission ptt x sebut nama2 tu..ahaks

Ied @ May said...

blh je ros. bkn org lain tau pun. kite2 je...

 

happy. dont hate me Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting