Friday, March 27, 2009

Weekend Yang Hambar

With Love Ied @ May at 9:53 PM

Sekarang ni sume tgh sebok Earth Hour esok atarting 8.30 to 9.30 pm. Mana2 blog sume post pasal kempen ni. Either menyokong ataupun tak, tu pikir sendiri lah. As for me sitting in the dark with my son is quite impossible. Except when he is sleeping blogger-emoticon.blogspot.com At least pun kena pasang lampu dapur. Dahla his father ada shooting wedding dkt Restoran Nelayan blogger-emoticon.blogspot.com Both of us will be staying at home. No plans for the weekend. Nak balik rumah mak pun rasa malas cause my sister won't be at home. Her exams start next week. So she has to study blogger-emoticon.blogspot.com Maklum la nursing student. Tak boleh main2 wooo. Aryff's grandma seems to be missing him so much. Maybe she will drop by to our house as usual. Selalunya Aryff's grandma akan amek both of us bawa balik umah sana pulak. Tak sanggup nak tgk cucunye tinggal berdua dgn Mama je. But now dalam pale otak asyik teringat bestnye kalau dapat pegi Nelayan. Teringin sangat nak makan steamboat. Sekarang ni pun dah terbayang-bayang all the food kat dpn mata blogger-emoticon.blogspot.com Laparnyeeee..... Nak mamam ape yek malam ni?

Baru dapat call dari tuan besar. He'll be late tonite blogger-emoticon.blogspot.com Ada banyak order sedang dibuat. This week aku mintak permission dari tuan besar tak nak pegi kedai sebab this week minggu last citer Jelita dgn Spa Q 2 blogger-emoticon.blogspot.com Tak ikut sgt sbnrnye. Usually citer bersiri ni aku akan tgk first 2 weeks pastu bila dah terasa panjang sgt aku akan tunggu minggu last or last episode citer tu. So that I know how the series end. That's all. Kalau org tny apa jadi kat tgh2, so sorry I didn't watched what happen to the series.

I am so hungry right now. I have to cook something. Yes! There's wedges in the fridge. Daaaa.........

4 comments:

~*Krsty_Pinky*~ said...

bile dh tinggal sorg dgn anak,mmg la nk bgelap pun takut kan...
xpe...earth hour ni spatutnya diamalkn..bkn utk hr ni aje.. :)

Ied @ May said...

tu la...abes sume lampu lampi kite bukak...takut penyamun in disguise menjlnkan operasi "menyelamatkan" harta benda sempena earth hour....

manje said...

emm psl 'earth hour' ni ramai lagi yg tak wat papepon...

> baby mcmana sihat ke dia??? dah pndai ape?

Ied @ May said...

baby tgh batuk la manje. dia dh pandai meniarap skrg ni tgh blaja angkat2 bonto sket. nnt kite update psl anak kite laks...

 

happy. dont hate me Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting