Sunday, April 05, 2009

Tuan Kecik Tuan Besar

With Love Ied @ May at 1:57 AM

Ini lah pic tuan kecik yg latest. Pic tuan kecik dgn Mama dia. Chumel tak? Comell sgt kan??? Aku sgt sayang tuan kecik. Maklumle, anak pertama. Anak yang aku dan tuan besar tunggu2 selama ini. Ingatkan kawen awal rupenye kawen lewat sket. Dapat anak pun lewat la. Tapi takpe. Kalau kawen awal ntah2 aku tak dapat tuan kecik. Dapat tuan kecik yg lain kotttt... Disebabkan aku sgt sayang tuan kecik, kalau tuan besar marah tuan kecik, aku marah tuan besar balik blogger-emoticon.blogspot.com Kalau nyamuk geget tuan kecik, akan ku buru specificly nyamuk yang geget tuan kecik itu. Kesian tuan kecik. 3 biji benjol akibat gegetan itu blogger-emoticon.blogspot.com Tuan kecik ku dah pandai meniarap. Berguling-guling dia skrg. Dah pandai gelak kalau org agah2 dia. Dah pandai jelir2 lidah dia yg tirus itu. Dah pandai hisap2 jari sampai berbunyi2 nyonyotan dia. Sangat comel blogger-emoticon.blogspot.com

Teringat masa mude2 dulu. Zaman bercinta sakan dgn tuan besar. Zaman lautan api sanggup kurenangi. Berkira2 agak2 berapa anak kite nak? Soalan yg selalu la aku tanya tuan besar. Tuan besar cakap kalau budget tak cukup, 2 org ok la. Nanti anak2 kite x rasa tempias tak cukup budget. Kalau rezeki lebih, lagi ramai lagi best. Mesti korang nak muntah baca ni kan????blogger-emoticon.blogspot.com

Tapi kalau boleh aku nak ramai anak. Takde la sunyi di usia emas itu nanti. Sekarang pun dah rasa nak preggie lagi. Tapi tuan kecik baru 4 bulan stengah. Kalau ada rezeki, kalau boleh la next year nak la beranak lagi. Kalau boleh nak la Cik Kecik pulak...

blogger-emoticon.blogspot.com

1 comments:

| Krsty Pinky | said...

hehehe..bile dh anak kua,rindu nk mgandung kn..
bile dh ngandung,x saba tgu dia kua..
mcm2.. :P

 

happy. dont hate me Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting