Monday, August 17, 2009

Banyak Sgt Benda Nak Tulis Tapi...

With Love Ied @ May at 2:04 AM

Memang banyak sangat benda nak di update dalam blog ni sampai ada yg aku dah lupa. Ada la few things yang aku ingat

1. Dapat kasut CROCS dgn button Hello Kitty (saje nak bg Pn Reena jeles)


2. Dapat Sewing Machine Singer Futura CE-250.



Mahal woo beli nih. Thank you Abg sebab menyokong minat yg tetiba datang masa pregnat nih. Hopefully kekal sampai bila2. Mesin ni 2 in 1 function. Boleh sulam dgn jahit biasa. Very2 convenient walaupun mahal. Value for money. Aku pun dah beli buku2 untuk projek2 akan datang menggunakan mesin ni. Sekarang tgh dok pikir sama ada nak pegi kelas2 menjahit. Nak berguru. Tapi nak cari tempat yg tak kisah bawak anak masa belajar. Ada tak??? Kalau ada, bagitau la. Kita share2 info. Yang aku tau belajar dgn mak atau mak mertua mmg blh la bawak anak. Tapi diorg pun keje. Lepas tu mesti tak jadi belajar kalau dah ada cucu diorg yg sorg ni...


1 comments:

AiKHaL KHaiRa said...

jom blaja mnjahit sesama nk...dlm plan gak

 

happy. dont hate me Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting