Monday, September 14, 2009

Raya Dah Nak Dekat Dah

With Love Ied @ May at 10:21 AM
Tahun ni tahun kedua aku beraya dgn perut yang makin memuncit. Last time raya time tuh 7 bulan, this time 5 bulan lak. Teringat masa pregnantkan Aryff mmg besar betul badan aku. Sampai malu nak letak gambar. Tapi kali ni tak teruk sgt. As for today berat aku 64kg. Berat juga la tuh. Hopefully tak cecah 80kg mcm last time. Apa lagi, consume la Herbalife during pregnancy. Tapi problem aku ialah aku sgt allergic pada soy product kali ni. Terus uwekk bila makanan berasaskan air soya masuk ke rongga tekak. Air soya je ye kawan2. Tempe ok lagi... Pregnant kali nih byk btol dugaan. Start2 pregnant dah batuk2 teruk. Dah la musim H1N1. Batuk bagai nak rak lagi. Pastu en. suami lak batuk2. Lepas tu Aryff lak demam. Demam yang agak panas. Sampai tak tido aku menjaga Aryff. Bawak Aryff pegi klinik pakar kanak-kanak terus. Bagus juga Klinik Pakar Kanak-Kanak Rosnah dekat Taman Dagang. Aryff agak rasi dgn ubat2 yang doktor bagi. Alhamdulillah he's getting better.

Aku dpt kad raya digital dari cik puan kelly 910 (shama la nick kita...mine is eda910). Thank you.


Tag nnt ida jawab ye.

5 comments:

sya said...

ida,
seronok kan beraya dengan perut boyot..
macam seksi je.. hehehe

Ied @ May said...

hahaha...baru igt nak melaram sakan thn ni. dah muncit blk. xpe...xpe...rezeki. thn dpn raya mst lg meriah dgn askar2 kecik ku ini...

kelly910 said...

salam ida.. thanx coz sudi terima kad raya yg humble ni... ye la.. nick kita sama.. actually 910 tu stand for my birthday... he..he..he.. its ok.. take ur time dear nak menjawab tag dari kelly tu.. selamat hari raya..

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網

飯糰夾蛋Karen said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚

 

happy. dont hate me Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting