Thursday, November 26, 2009

Cuba untuk berfikiran Positif...

With Love Ied @ May at 12:00 PM
...dan percaya that everything is going to be alright. Saya sedang cuba untuk berfikir setiap yang berlaku ada hikmahnya. Ya, bukan mudah untuk saya lakukan semua ini. Bukan mudah untuk saya mengawal mentaliti saya. Jika sebelum ini saya bekerja under my own terms, kini saya perlu mengikut arahan. Masuk pukul 8 pagi. Keluar pukul 5 petang. Mungkin mudah bagi sesetengah orang untuk mematuhi arahan-arahan yang telah ditetapkan. Tetapi saya? Saya sedang CUBA. Jadi jangan perlekehkan apa yang saya boleh lakukan.

Saya juga sedang mencuba untuk menjadi seorang yang humble. Belum masanya untuk saya menonjolkan diri. Bukan slow. Tapi perancangan. Saya sudah merangka perancangan masa depan saya. Penting. Sebab  SYMP.

Saya sajikan anda gambar-gambar Aryff's 1st birthday on 14th November 2009 baru-baru ini. oooppsss..saya tak curi tulang ye...

5 comments:

sya said...

welcome!
hehehe...
tak pe la...
memang susah sikit nak ubah jadual tu..
lama2 ok la tu.. :)

rezeki kan?

err, dapat kat mana?

Ied @ May said...

tu la sya
mmg rezeki anak2
tgh sarat2 lagi few weeks je nak meletop nih

penat sket...

dpt mana? masih lagi pelarian dm kementerian. tgh tggu surat. tp hari2 ku menepek di Putrajaya

reena said...

kjp je aryff dah setaun yek... he belated besday hensem...

MaSLiNa a.k.a. GG said...

take ur own sweet time kat tempat baru tu, byk masa nak cuba adapt dgn new environment.. yang paling penting semoga dapat kawan yang baik dan tak suka back stabbing kita kan??

Anonymous said...

giving annenberg journals prime danta ajay salestotal during warded older nalanda
masimundus semikonecolori

 

happy. dont hate me Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting