Tuesday, October 27, 2015

Mula Hari Anda dengan Coklat Ajaib

With Love Ida Mansor at 11:23 AM

Selamat pagi semua

Assalamualaikum

Mulakan pagi anda dgn bismillah.. Walaupn hari-hari sebelumnya kak yong buka jualan online jamu susuk dara tetapi inbox kak yong sentiasa dibuka untuk sebarang pertanyaan tentang JSD . Jom pagi ni kite ber JSD.

2 biji utk cik abang kite terus berstamina semasa berada di tempat kerja. Panas kan sekarang ni.. Dan 2 biji lagi untuk kak yong sentiasa bersemangat melakukan tugas seorang isteri dan ibu. Rasanya memang sedap dan harum baunya.. Senang sahaja cara makan COKLAT LOVE HABIBI ni cuma gentelkan sebesar hujung jari kelingking sebanyak 2 biji. Kemudian kunyah dan telan bersama air suam. Mudah je kan?

Kalau ikut tips mem Hanni Borhan, pengasas JSD, makan coklat love habibi dengn susu suam untuk stamina dan tenaga sepanjng hari

Kak yong pun suka makan coklat love habibi ni dengan kopi. Rasa sedap je badan tu

Fungsi lain COKLAT LOVE HABIBI ni:
~memberi tenaga
~Menstabilkan haid yg TIDAK TERATUR
~Melawaskan pembuangan
~Sesuai utk lelaki dan perempuan.

Nak order rangkaian produk Jamu Susuk Dara boleh

WHATSAPP +60192887041

0 comments:

 

happy. dont hate me Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting