Friday, June 19, 2009

Aku Pregnant ...Lagi

With Love Ied @ May at 12:17 AM
Seperti tajuk di atas...

Pagi semalam buat UPT setelah pulang dr Terengganu. Aku dapati badanku tersgt la lemah. Aku ingatkan jet lag. Lepas je abes kenduri belah mertua
Aku mula loya2. Memang ada syak preggie lagi. Sebab dah "lewat".Tapi malas nak check dulu.

Btw, memang Aryff kecik lagi. Memang Aryff masih lagi BF. Memang kesian kat dia. Tapi kalo dah rezeki kami mcm ni. Apa boleh buat kan??? Allah tahu apa yang terbaik untuk umatNya.
Lagipun nak wat camne, hasben aku hensem sangat blogger-emoticon.blogspot.com

Alhamdulillah. Morning sickness tak seteruk masa pregnantkan Aryff. Tapi uwek-uwek tu ada la jugak blogger-emoticon.blogspot.com.

Badan rasa tak baper nak sedap la. Bebile sambung balik with picture my BIL kawen tu hari

12 comments:

Zuhaini said...

alhamdulillah.. tahniah! :)

DeLLa said...

wah...bestnya dia....rezeki tu...jeles ni..hihi..anyway tahniah tau

mamadanish78 said...

tahniah ye....

MaSLiNa a.k.a. GG said...

hehehe.. dah berjangkit aku la jawabnyaaa... congratulation!! takpe la aryff dapat adik sbb blh buat kawan dia main.. pasnih blh rancang.. aku sampai skang dah nak masuk 8 bulan tak bgtau mak aku aku preggy sbb takut kene marah beranak rapat.. konon nak buat surprise.. tup² pop kuar baby.. blh gitu?? hihi.. tapi rezeki Allah nak kasi nak wat camne kan?? semoga segalanya dipermudahkan.. tgk la nnti Aryff akan bertambah manja.. mengada sgt² sbb dia mcm dpt tau akan dapat adik... hehehe.. mcm anak aku si zafri nih.. sabar je la.. take care.. jaga kesihatan ye..

Ied @ May said...

zuhaini, della, mamadanish, gg

tq for 4 your support. insyallah lps ni leh la merancang. lgpun mmg target nak ada 2 org anak by 30. kiranye hajat dah makbul la ni...

sya said...

wah, tahniah idaaa!!!
syok nya nak dapat baby lagi..
aryff dah nak jadik abang.. :P

| Krsty Pinky | said...

congratz....cepatla aryff dpt adik ye... :)

Idayu said...

Wahh..tahniah2.
Bestnya..ayu pun BF tp still tak period2.Hihi..
Bilala Amjad nk dpt adik gak??

Ied @ May said...

sya, krsty, idayu:

tq... ida bf tp dh period. elok2 lps abes nifas sambung ngan period lak. tapi nasib baik tak jd mcm sya smpi 60 hari period kan sya???

AiKHaL KHaiRa said...

ida..
tahniah2... ble la lh g jmp ko, aryff pn x smpt jmpe dh ada yg baru... rezeki Allah bagi.. alhamdulillah..

Take Care tau!!!!

reena said...

tahniah ida... meh kite peknen bersama2... hehe

Ied @ May said...

ros:

ko tanak dtg galaxy. mana nak tgk askar aku yg comel nih

reena:

meh kite peknen ramai2. meramaikan umat Nabi Muhammad...

 

happy. dont hate me Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting